DECORA’ DELUXE

DECORA’ DELUXE - Декоративна боја со перласти ефект, за ентериери, многу лесна за работа и нанесување, се одликува со изузетна убавина и специјални ефекти. Најдобра слика се постигнува со контраст на светли и темни тонови во мешавина на перласт сјај и мат точки – флека по цела површина. Оваа одлична мешавина на декор и боја ја прави практична и незаменлива. Decora’ deluxe е перлива после 3 недели од моментот на нанесувањето, незапалива и дава добра отпорност на перманентно прскање со вода.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА