Џико Инженеринг

Друштвото за услуги, трговија и производство Џико Инженеринг Трајче, Горан и Игорче ДОО Скопје  е основано на 10.02.1999 год. со  приоритетна дејност Завршни работи во градежништвото.              
          Друштвото е оформено со приватен капитал, основачи се Трајче Џиковски, Игорче Џиковски и Горан Џиковски кој е во својство на управител.
            Џико Инженеринг се занимава со изведба и продажба на станови., изведба на градежно-занаетчиски работи, монтажа на гипскартон и спуштени плафони, инсталациони и изолациони работи, производство и вградување на ПВЦ и алуминиумска столарија, лимарски работи, молерофарбарски и останати завршни работи.
            На нашиот стручен тим го сочинуваат градежни инженери, техничари и ВКВ работници. Довербата за изведба на градежно-занатски и останати работи ни ја укажаа голем број на државни органи и реномирани компании.
 
 
 • Салони Спорт М- Адидас
 • ГТЦ  540м2
 • Рамстор 140м2
 • Гостивар 80м2
 • Струга 80м2
 • Салони Урбан Џангл
 • Сити Мол 350м2
 • ГТЦ 100 м2
 • Макпримат
 • ГТЦ 400м2
 • Теранова 700м2
 • Калиопе 750м2
 • Уни Банка Дирекција 700м2
 • Стар Театар- комплетен ентериер, гипскартон и молерај
 • Станбена зграда ЕНСА ИНГ

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА