VELATURA CLASSIC

VELATURA
Систем на едноставна апликација, каде thetypical nuvolato и chiaroscuro ефектите од velatura преовладуваат над мазна база.
Идеален за украсување на ѕидни површини на куќи и згради кои имаат за цел создавање класика, антички изглед .

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА