TRAVERTINO

TRAVERTINO classic - Минерален декоративен материјал на база на поликолор за внатрешна и надворешна употреба. Овој материјал комбинира стар метод за заштита на малтерот и нов концепт на декорирање на ѕидните површини. Идеален е за заштита и декорирање на старите саркални објекти и старите престижни изданија. Меѓутоа идеално се бклопува и во модерните ентериери, каде што се бара глатка, мека форма на природен полиран камен. Со еден потег добиваме ефект на на камен, воедно можеме и да бираме необични или рапав на дебелина која што ја посакуваме. Претставува и добар изолатор на внатрешно влијание.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА