VELATURA RUSTICA

VELATURA RUSTICA - Идеален за кантри - стил на ентериери .Исто така погоден за употреба во надворешноста (историски области, вили и палати),каде се бара антички изглед и чувство на velatura silossanica, се карактеризира со полутранспарентен квалитет и типична chiaroscuro ефект на velatura.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА