ZEPHYRO

ZEPHYRO - Елегантен крај кој е карактеристичен со специфичен металик рефлекс и мокронски делови на песок кои штрчат и даваат ефект на преломување на светлината како и фантастичен перласт изглед. Дава многу пријатно чувство на допир и благодарение на своите специјални карактеристики Zephyro гарантира одлична флексибилност за време на нанесувањето и овозможува креирање на елегантни површини во класично и модерно опкружување.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА