KRYSTALIA

KRYSTALIA - Волшебниот допир на кристално конечно пристигна на вашиот ѕидови! Благородни минерали, благодарение на својата геометриска форма, се во состојба да пренесат навистина импресивнa рефлексија на светлината. Дали некогаш сте замислиле таков декоративен ефект? Отворете ги очите, Kristalia е пред вас!

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА