DECORA

DECORA - Декоративна боја со бели точки кои даваат антички завршен изглед за површини во ентериерот. Овозможува јасни темни и груби површини изедначени од содржината на белите флеки во материјалот. Decora’ е перива боја после отприлика 3 недели од моментот на нанесување, не е запалива и гарантира одлична изедначеност.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА