ARTHE METAL

ARTHE METAL - Метален ефект за топ класа декорација. Изучуван во секој мал детал, ArtheMetal може да се пофали со 4 спектакуларни ефекти: елегантен и оригинален златни листови ефект, атрактивна Frisè ефект, едноставен, но сугестивен Pennellato Ефект и неповторлива Rigato ефект. ArtheMetal, стил за вистински експерти!

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА