CARAVAGGIO

CARAVAGGIO - Декоративен материјал на ѕид, нетоксичен кој не пожолтува со текот времето. Исто така, одличен е на отпорност на габи , а при тоа и добро мириса. Благодарејќи на финалниот изглед Caravaggio е погоден и за јавни и за приватни простории, како и за престижни вили. Овој материјал ги комбинира особините на Венецијанскиот штуко материјал, мек и едноставен ефект на плишани ѕидни облоги. Caravaggio прикажува неверојатен ефект на ѕидовите – никогаш порано видени на традиционалните бои и му овозможува на декораторот да најде решение за декорација на ѕидовите и плафоните.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА