РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА НА ИЗВЕДЕНИ ОБЈЕКТИ

Џико Инженеринг се занимава со изведба на градежно-занаетчиски работи, монтажа на гипскартон и спуштени плафони, инсталациони и изолациони работи, лимарски работи и останати завршни работи.
Довербата за изведба на градежно-занатски и останати работи ни ја укажаа голем број на државни органи и реномирани компании меѓу кои:
СТРАБАГ АГ
Подружница Страбаг Аг Скопје
Објект Стар Театар
Гипсарски работи и Молерофарбарски работи
Објект Пет Центар
Гипсарски работи
Објект Македонска Филхармонија
Ентериерно уредување - спуштени плафони, Молерофарбарски работи, Ѕидарски работи, Гипскартонски работи
Објект Деловна Зграда АД Елем
Системски ревизиони отвори, Гипсарски и облагачки работи, Монтажа на спуштен плафон Хера Дизајн
Објект Нови Канцеларии - Катна Гаража Центар
Гипскартонски работи, глетовање и молерофарбарски работи
 

СПОРТ М - АДИДАС
Објект Охрид
Објект Рамстор
Објект Урбан Џангл ГТЦ
Објект Борис Трајковски
Објект Кавадарци
Објект Гостивар
Објект Струга
Објект Урбан Икс Сторе - City mall
Објект Струга
Деловен Објект - Визбегово
Ентериерно уредување на продавниците на Спорт М низ Македонија

БЕТОН АД

Објект Карпошово востание
Изведба на армирачки работи

ЕНСА ИНГ
Објект Енса Инг - Трета Македонска бригада

Изведба на гаражи, Малтерисување и глетовање на згради, Армирачки и бетонерски работи

Ј.Д.Г. 8ми МАРТ Кисела Вода
Објект Детска Градинка Срничка с.Драчево

Комплетна реконструкција и санација на објектот


ЈОКСМАК

Објект Теранова
Комплетна реконструкција на продажниот салон во City Galery
Објект Калиопе
Комплетна реконструкција на продажниот салон во City Galery
Објект Магацин Мирка Гинова
Комплетна реконструкција
Објект Канцеларии - City Galery
Подополагачки, столарски, гипсарски и молерофарбарски работи


ИНТЕР ПАРТ КОМ
Објект локал на Огњан Прица бр 1/2
Гипскартонски, керамичарски работи – комплетно уредување, водовод

ХАЛК БАНКА
Објект Главна Филијала
Инсталација на климатизација и вентилација, Комплетно внатрешно уредување на источно крило
Објект Експозитура Кисела Вода
Гипсарски, столарски и молерофарбарски работи
Објект Експозитура Неоком
Демонтажни, гипсарски, молерофарбарски работи, Подополагачки работи
Објект Експозитура Куманово
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Лептокарија
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Свети Николе
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Гевгелија
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Неготино
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Дебар
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Ресен
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Битола
Градежни работи принцип клуч на рака
Објект Експозитура Плоштад Скопје
Градежни работи принцип клуч на рака

АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА
ПЕШЛИКОВСКИ
Објект Канцеларии на Огњан Прица 1/3 мезанин
Гипсарски и електричарски работи, Столарски работ
 

БЛОК ИНГ
Објект Орце Николов бр. 133
Молерофарбарски работи
 

АД ЕЛЕМ ЦРН ДРИМ
Објект Хец Шпилје
Одржување на кругот на Хидроцентралат
 

ИМПЕКСЕЛ 2
Објект станбена зграда на Огњан Прица бр.1
Гипсарски, моелрофарбарски, подополагачки работи
Објект Катна Гаража Импексел 2 - Конференциска сала
Гипсарски, молерофарбарски, подополагачки, керамичарски работи
Објект Гранд Престиж
Молерофарбарски и бетонски работи
Штанд Саем за Градежништво
Изработка на Штанд
Стопанска Банка Беверли Хилс
Молерофарбарски, гипскарски работ
 

МОДИНГ
Објект Универзитет Тетово
Гипсарски и молерофарбарски работ
 

УНИ БАНКА
Објект Дирекција Центар
Демонтажни, гипсарски, бетонерски работи
 

МАКПРИМАТ
Објект Макпримат ГТЦ
Комплетно ентериерно уредување и реновирањ
 

ФХ3Х
Објект Студио ФХ3Х
Гипсарски, ѕидарски и молерофарбарски работи
Објект ХХХ3Д
Гипсарски, ѕидарски, молерофарбарски, подополагачки,бетонски работи

БИГ МАК
Објект Кам Маркет - Драчево
Фарбање на челична конструкција
Објект ФФМ
Фарбање на челична конструкција
Станбена зграда Аеродром
Гипсарски и изолатерски работи

ЕУРОАКТИВА
Објект Гранд Престиж
Молерофарбарски и бетонски работ
 

ТЕРА НОВ ДОМ
Објект Порта Козле
Гипсарски, керамичарски и подополагачки работи

АГЕНЦИЈА ЗА РЕГУЛИРАЊЕ
НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СЕКТОР
Објект Канцеларии
Гипсарски, молерофарбарски, столарски и подополагачки работи
 

НОТОС
Објект Бутик Ла Коста
Молерофарбарски работи

ПИВАРА СКОПЈЕ
Тековно одржување на објектот, подополагачки работи, земјани работи, бетонски работи, браварски работи, молерофарбарски, фасадерски, гипсарски работи , монтажа на пулт за Пиво Фест во Скопје, Струмица, Штип и Прилеп
 

АРКУС ДИЗАЈН
Објект Сева
Глетовање, молерофарбарски и гипсарски работи
 

ИНВЕНСИС
Објект Станбена зграда во Дебар Маало
Керамичарски работи, Молерофарбарски работи, Изолациони работи
 

ГИПС АРТ 2000
Објект КПД Идризово
Глетовање и бојадисување
 

ДМБ
Бетонски стопи и темели

ЕЛИНГ
Објект Станбена зграда
Ѕидарски, молерофарбарски работи, малтерисување

INTERNATIONAL BUSINESS PARK
Малтерисување, глетовање, молерофарбарски и гипсарски работи
 

ГРОС КОМЕРЦ
Објект БС
Гипскартонски работи
 

ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ
ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА
Менување на кров, глетовање и молерофарбарски работи
 

ЕЛЕНА ЛУКА
Машинско малтерисување во станбена зграда
 

ОХРИДСКА БАНКА
Надградба на кат на Деловна зграда – принцип – клуч на рака
 

ГЕМАК
Објект ХОТЕЛ ПАРК 
Ентериерно уредување - спуштени плафони, Молерофарбарски работи, Ѕидарски работи, Гипскартонски работи, Фитнес центар во Хотел Парк, Спа центар 
Објект Парк Резиденс 
Ентериерно уредување - спуштени плафони, Молерофарбарски работи, Ѕидарски работи, Гипскартонски работи во апартмани и станови.
 

ТИНЕКС
Објект - Логистички Центар Петровец 
Зидарски, гипсарски, керамичарски, молерофарбарски работи
Објект Тинекс Ново Лисиче 
Изведба на кровни пакети

ПЗУ НЕУРОМЕДИКА
Објект Болница Неуромедика - Центар
Гипсарски и молерофарбарски работи