Блок А стан 3

Објектот е ПРОДАДЕН


 

Големина = ХХ М²

Град:

Скопје

Населба:

хх

Адреса:

хх

Кат:

хх

Соби:

хх

Метри квадратни:

хх

Греење:

хх

Плац

хх

КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81
Недвижнини: 

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА