Стан 12 Црниче

Објектот е ПРОДАДЕ


 

Големина = 54 М²

 Град:
Скопје
Населба:
Црниче
Адреса:
Рилски Конгрес 51
Кат:
(2) П+2+П
Соби:
2
Метри квадратни:
54
Греење:
не
Плац:
хх
КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81 
Недвижнини: 

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА