Стан 2 Црниче

Објектот е ПРОДАДЕН


 

Големина = 56 М²

Град:

Скопје

Населба:

Црниче

Адреса:

Рилски Конгрес 51

Кат:

(приземје) П+2+П

Соби:

2

Метри квадратни:

56

Греење:

не

Плац

хх

КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81

Недвижнини: