Стан 14 Црниче

Објектот е ПРОДАДЕН


Големина = 56 М²

Град:
Скопје
Населба:
Црниче
Адреса:
Рилски Конгрес 51
Кат:
П+2+П (поткровје)
Соби:
2
Метри квадратни:
56
Греење:
не
Плац
хх
КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81
Недвижнини: 

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА