Стан 13 Црниче

Објектот е ПРОДАДЕН


 

Големина = 119 М²

Град:

Скопје

Населба:

Црниче

Адреса:

Рилски Конгрес 51

Кат:

П+2+П (поткровје)

Соби:

5

Метри квадратни:

119

Греење:

не

Плац

хх

КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81

Недвижнини: