Стан 4 Црниче

Објектот е ПРОДАДЕН


Големина = 37 М²

Град:
Скопје
Населба:
Црниче
Адреса:
Рилски Конгрес 51
Кат:
(приземје) П+2+П
Соби:
1
Метри квадратни:
37
Греење:
не
Плац:
хх
КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81
Недвижнини: 

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА