Блок А стан 4

Објектот е ПРОДАДЕН


Големина = ХХ М²

Град:
Скопје
Населба:
хх
Адреса:
хх
Кат:
хх
Соби:
хх
Метри квадратни:
хх
Греење:
хх
Плац:
хх
КОНТАКТ
Тел.:  02 / 32 11 097
Моб.: 078/ 38 37 81
Моб.: 070/ 38 37 81
Недвижнини: 

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА